Tjänster

Tjänster

Träning

Träning på Mossby sker torsdagar. Anmälan till Pia på SMS 0705936524 eller messenger.


Kostanden för träning är 200kr/ ekipage och gång (plus ev. anläggningsavgift).


Betalning sker på plats eller via swish1235531231


Bokning ska ske senast 2 dagar innan planerad träning (först till kvarn gäller), vid avbokning senare än 2 dagar innan erläggs 50% av avgiften.


Ekipage på alla nivåer är välkomna!


 

Stallplatser

Vi hyr ut stallplatser i begränsad omfattning. Lösdrift

Vi har både unghästar och dräktiga ston på lösdrift. Just nu har vi tre olika lösdrifter där hästarna är uppdelade i flockar med passande individer. Varje lösdrift har uppvärmd vattenlösning, ligghall och foderplats.


Vi tar emot unghäster på lösdrift och har även ett upplägg för dräktiga ston som står hos oss för fölning.

Vi har lång erfarenhet av fölningar med daglig tillgång till veterinär, samt samarbete med Salsbro Stuteri, 15 minuter bort. 


 

Hästutbildning

På Stall Mossby tar vi emot hästar i alla åldrar för utbildning och tävling. Pia har utbildat och tävlat flertalet hästar till och med 150-klass, ridit flera unghästchampionet och visat flertalet hästar på unghästbedömningar - med vinnare både i hoppning och dressyr.


Vi jobbar ofta i team kring hästarna där vi diskuterar varje enskild individ och har en plan tillsammans med ägaren. Ibland behöver planen inte vara så komplicerad - kanske målet är att hästen ska ridas i alla tre gångarter, ibland mer komplicerad och sträcka sig över en hel tävlingssäsong.


Vanligen står hästen under utbildningen på gården i Mossby där full skötsel och mat ingår, men i vissa fall kan det vara aktuellt att hästen kommer hit regelbundet och bor kvar i sitt vanliga stall.


Alla hästar är olika, och därmed alla upplägg!
Har du frågor?


Hör av dig till Pia 070-5936524